Goede afspraken

1. Huisbezoeken zijn bedoeld voor patiënten die zich niet of moeilijk kunnen verplaatsen. Kom zoveel mogelijk zelf naar de raadpleging. Uw dokter heeft daar meer mogelijkheden om u goed te helpen. Door een afspraak bent u ook sneller aan de beurt. Thuis zitten wachten hoeft dan niet meer. Vraag huisbezoeken aan tussen 8u en 10u. ‘s morgens. Tijdig aangevraagde huisbezoeken kunnen sneller worden beantwoord.

2. Voorschriften en attesten worden uitsluitend afgeleverd tijdens een raadpleging. Vraag tijdens je raadpleging voldoende medicatievoorschriften aan de arts. Bekijk dus je voorraad medicijnen vóór je op consultatie komt.

3. Afhalen van verwijsbrieven, laboresultaten en andere formulieren: tussen 8u en 12u aan het secretariaat en tussen 18u en 19u via de dokter (wacht even in de gang). Niet op zaterdag.

4. E-mailadres voor al uw vragen aan één of alle dokters: info@huisartsenypris.be. Specifieer in het onderwerp van uw mail wie van de dokters uw vraag moet beantwoorden. Mails worden NIET dagelijks beantwoord.

5. Telefoneren: Telefoons zijn zeer storend voor de consultatie. Stuur liever een mail of maak een afspraak.

6. Secretariaat: Onze secretaresse Lindsay helpt u elke weekdag tussen 8u en 12u.